KORONA PRESEK PO GRADOVIMA SRBIJE: Beograd i dalje na prvom mestu, ali manji broj infciranih ohrabruje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 15:49

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA SRBIJE: Beograd i dalje na prvom mestu, ali manji broj infciranih ohrabruje

Četvrtina novozaraženih u Beogradu, ostali ispod 100

Od 1.374 nova slučaja korona virusa, koliko je u poslednja 24 sata potvrđeno u Srbiji, najviše je u Beogradu, 347, dok je u svim ostalim gradovima zabeleženo manje od 100 novozaraženih.

U Novom sadu registrovano je 58 novih infekcija, u Nišu i Šapcu po 36, a u Smederevu i Čačku po 31.

Sva ostala mesta u Srbiji beleže manje od 30 novoobolelih.

U Srbiji je u prethodna 24 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na korona virus testirano 8.168 građana od kojih su 1.374 novozaražena. Preminula su 24 pacijenata, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalazi 160 obolelih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Korona u Novom Sadu: Broj novozaraženih prepolovljen u odnosu na prethodni dan

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 336 novoobolelih od kovida. Dan ranije bilo ih je 521...Najviše novoobolelih je u Novom Sadu - 57. Dan ranije taj broj je bio 121...Među novozaraženima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe starosti 30...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.