KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Brojke obećavaju, Beograd i dalje na prvom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 16:36

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Brojke obećavaju, Beograd i dalje na prvom mestu

U glavnom gradu broj zaraženih pao u odnosu na juče

Dobra vest je da se danas više od 100 novoobolelih od korona virusa registrovao samo u jednom gradu u Srbiji.

U Beogradu je broj zaraženih prema poslednjem preseku registrovano 359 novoobolelih.

Na drugom mestu liste sa najvećim brojem zaraženih je Novi Sad gde je registrovano 98 pozitivnih na koronu, dok i u ostalim gradovima ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manje od 100.

To su, dakle, Niš sa 75 obolelih, potom Kraljevo sa 37 novih slučajeva, a onda sledi Vranje isto sa 37 zaraženih.

Nešto bolja situacija je u Užicu, Šapcu i Kragujevu gde je danas zabeleženo 36 novih slučajeva.

Sledi Bajna Bašta sa 33 slučajeva, Valjevo sa 28, dok i Jagodina beleži 26 pozitivnih na koronu. U Despotovcu je 22 novozaraženih i u Pančevu 20 novoobolelih.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji na korona virus testirano je 8.779 osoba, od kojih je 1.523 pozitivno, dok je, nažalost, 19 osoba preminulo.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 176 pacijenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.