KORONA PONOVO U NAPADU: U Zadru ponovo zaraženi ISTI igrači!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 09:44

KORONA PONOVO U NAPADU: U Zadru ponovo zaraženi ISTI igrači!

Do sada nezabeleženo.

Taman nakokn što su košarkaši Budućnosti dobili negativne nalaze na koronavirus, saopštili da kreću put Dalmacije na utakmice protiv Zadra i Splita, ali je plan promenjen u utorak neposredno pre ponoći.

Naime, Zadar je u šampionatu Hrvatske pobedio Osijek 73:70, a potom objavio na zvaničnom sajtu da je upravo iz Osijeka stiglo novo pojačanje, Antonio Jordano, najbolji strelac prvenstva u dosadašnjem delu sezone.

Očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da se misli Zadrana usmere ka duelu sa ekipom Budućnosti, ali po svemu sudeći od pomenutog duela neće biti ništa, jer je klub uputio zahtev za novo odlaganje utakmica zbog pozitivnih nalaza na koronavirus.

Podsećanja radi, Zadar je nedavno odložio utakmice sa ekipama Cibone i Borca iz Čačka. Kako nezvanično saznaje Sport klub, virus se ponovo javio kod istih igrača, a ukoliko se ova vest potvrdi, odnosno ukoliko ABA liga dobije potvrdu nadležnih epidemiologa, a gotovo je izvesno da hoće, Zadar će ponovo morati u karantin od deset dana, što u prevodu znači da neće igrati protiv Budućnosti 7. januara, a ni protiv Mornara tri dana kasnije.

Utakmice na evropskoj sceni su na programu 12. januara.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.