KORONA PONOVO NAPADA BELI SPORT: Nišikori POZITIVAN na virus - odustaje od učešća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 21:23

KORONA PONOVO NAPADA BELI SPORT: Nišikori POZITIVAN na virus - odustaje od učešća!

Teški dani.

Japanski teniser Kei Nišikori odustao je od učešća na Sinsinatiju. Kao razlog se navodi pozitivan test na korona virus, zbog čega je morao da odustane od učešća na turniru koji će ujedno biti zagrevanje za US Open.

- Zdravo svima, imam neke loše vesti. Ovog jutra na Floridi sam testiran na Covid19 i pozitivan sam. Moram da odustanem od Sinsinatija, tim i ja ćemo biti testirani opet u petak, kada ću imati nove informacije. Osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dobro i imam minimalne simptome. Ali, očigledno, moram da budem u potpunoj izolaciji zbog bezbednosti ostalih. Planirali smo da letimo u Njujork sutra, očito je, moramo da ostanemo na Floridi. Sledeće informacije objaviću u petak - napisao je Nišikori.

On se nada da će biti spreman i za US Open, koji počinje za 15 dana.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.