KORONA ODNELA ŽIVOT JOŠ JEDNE PORODILJE! Preminula doktorka Šoljanin, poznato kakvo je bebino stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 18:25

KORONA ODNELA ŽIVOT JOŠ JEDNE PORODILJE! Preminula doktorka Šoljanin, poznato kakvo je bebino stanje

Nezvanično se saznaje da je preminula Belma Šoljanin, direktorka Instituta za majku i dete

Porodilja Belma Šoljanin (37), koja je bila zaražena virusom korona, preminula je danas u Sarajevu, tri dana nakon porođaja, preneli su mediji u BiH.

Informaciju o smrti porodilje potvrdila je generalna direktorika KCUS Sebija Izetbegović, navodeći da je beba dobro i da je nakon dva testiranja negativna na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virus.

"Dnevni avaz" nevanično saznaje da je preminula Belma Šoljanin, direktorka Instituta za majku i dete, filantropkinja koja godinama pomaže mladim majkama i trudnicama da lakše i uspešnije shvate ulogu roditeljstva.

Suosnivač je Udruženja i Fejsbuk grupe Centar za trudnice i mlade majke - Savetovalište udruženja TIM, gde su žene iz cele BiH i regiona tražile savete i delile iskustva o trudnoći, porođaju, dojenju, majčinstvu.

Ona je u 35. nedelji trudnoće primljena u Izolatorijum Podhrastovi, a porođena je pre tri dana na GAK-u i vraćena u izolatorijum.

Osim tek rođenog sina, iza Belme su ostali suprug i dve kćerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.