KORONA NIJE SMEŠNA: Srpski košarkaš ŠOKIRAO sve! To što si mlad i sportista...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 17:23

KORONA NIJE SMEŠNA: Srpski košarkaš ŠOKIRAO sve! To što si mlad i sportista...

Opasna i po ljude koji su spremni.

Izraelski košarkaš Gal Mekel propustiće naredna tri meseca zbog problema sa krvnim ugruškom u plućima, preneo je njegov klub Unikaha. Problem se pojavio nakon preležanog korona virusa, a u najboljem slučaju na teren bi se vratio krajem aprila.

Zbog svega ovoga se oglasio srpski košarkaš Dušan Ristić.

This virus isn’t a joke. Just because someone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << is a young and healthy athlete it doesn’t mean he’s safe. We gotta be careful and take this serious. Get well soon Gal. https://t.co/RICIA41fH4

— Dušan Ristić (@ristic_dusan) January 24, 2021

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

- Ovaj virus nije šala. Samo zato što je neko mlad i sportista ne zunači da je siguran. Moramo biti opasni i ozbiljno shvatiti ovo. Ozdravi brzo Gal - napisao je Dušan Ristić na Tviteru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.