KORONA NIJE HTELA DA ČEKA... Supruga Irfana Mensura otkrila kako se sada oseća poznati glumac

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 18:58

"KORONA NIJE HTELA DA ČEKA..." Supruga Irfana Mensura otkrila kako se sada oseća poznati glumac

"Mislio je da može prvo premijera predstave pa onda virus."

Glumica i supruga Irfana Mensura Srna Lango otkrila je u kakvom je sada stanju njen suprug koji je bio zaražen koronom.

- Divni Irfan je sada dobro, hvala Bogu. Međutim, u prvom trenutku nije bilo dobro uopšte. On je mislio da će korona da sačeka njegove planove, mislio je da može prvo premijera predstave pa onda virus, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona nije htela da čeka.

A post shared by 🦌 (@srna.lango)

- Srećom, primljen je u KBC Bežanijska kosa na vreme i lekari i svo medicinsko osoblje su predivno brinuli o njemu. Za moj ukus malo prebrzo priča o povratku na posao, ali tu su deca da ga za to grde - ispričala je glumica u emisiji "Kec na jedanaest".

Srna je takođe morala da zatvori svoju školu glume.

A post shared by @petrov.studio

- Otkazala sam glumačku školu jer nisam mogla da se prihvatim da budem odgovorna za zdravlje svih polaznika, a otkazano je i mnogo predstava u kojima sam igrala, pa sam dugo patila i bila očajna. Sanjala sam miris pozorišta. Međutim, onda mi se učinilo da je ovo možda odličan trenutak da se vratim na televiziju i smislila sam dobar koncept. Sad samo da objasnim televizijama da me žele, i to je to - ispričala je glumica.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.