KORONA NEMA MILOSTI: Novi potvrđeni slučajevi zaraze u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 20:52

KORONA NEMA MILOSTI: Novi potvrđeni slučajevi zaraze u Novom Pazaru

Ispitano 17 osoba na Kovid-19.

Na teritoriji Novog Pazara potvrđen je još jedan slučaj korona virusa, saopštio je novopazaraski Zavod za javno zdravlje. Zavod za javno zdravlje je naveo da je od ispitanih 17 pozitivan jedan pacijent na virus Covid19.

Do sada je u Novom Pazaru registrovano 26 slučajeva korona virusa.

Od poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacije juče u 15 časova zabeleženo je još 247 zaraženih osoba, što znači da je ukupno registrovano 2447 zaraženih. Još tri osobe su preminule, tako da je ukupan broj umrlih od korona virusa u Srbiji 61.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Novi slučaj korone, ukupno 26

Izvor: SandzakPress.net, 07.Apr.2020

Na teritoriji Novog Pazara potvrđen je još jedan slučaj korona virusa, saopštio je novopazaraski Zavod za javno zdravlje. Zavod za javno zdravlje je naveo da je od ispitanih 17 pozitivan jedan pacijent bio pozitivan na virus Kovid19. Do sada je u Novom Pazaru registrovano 26 slučajeva korona...

Nastavak na SandzakPress.net...

Kosovski Institut za javno zdravlje registovao još 19 slučajeva zaraze virusom korona

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2020, 12:55

Istovremeno, iz Popravne korektivne službe Kosova istakli su da je korona virusom inficirano pet radnika poprvane službe i jedna zdrvastveni randik pritvorske jedinice u Mitrovici Institut za Javno zdravlje Kosova saopštio je da je od korone virusa na Kosovu obolelo još 19 osoba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.