KORONA NE BIRA: Još jedan reprezentativac Srbije pozitivan na Kovid-19

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 18:09

KORONA NE BIRA: Još jedan reprezentativac Srbije pozitivan na Kovid-19

Test potvrdio.

Neprestano raste cifra reprezentativaca Srbije zaraženih virusom Kovid-19. Koronu je prvi "zakačio" vezista Kristal Palasa Luka Milivojević, zatim kapiten Aleksandar Kolarov, dok su pred meč sa Rusima na testu pozitivni bili Sergej Milinković-SavićDarko Lazović i golman Đorđe Nikolić.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Na okupljanju je najpre ustanovljeno da koronu ima Luka Milivojević, potom Aleksandar Kolarov, a uoči utakmice sa Rusijom test je bio pozitivan Sergeju Milinkoviću Saviću, Darku Lazoviću i Đorđu Nikoliću.

Po povratku u madrid ustanovljeno je da se zarazio i napadač Reala Luka Jović, a sada se na tom spisku našlo i krilo Olimpijakosa Lazar Ranđelović, novopečeni član "A" selekcije Srbije. Svi su izgledi da se tu i zarazio.

Izvesno je da nekadašnji igrač niškog Radničkog zbog odlaksa u izolaciju neće konkurisati za sutrašjni meč sa Mančester Sitijem, koji Olimpijakos igra na "Karaiskakisu", u četvrtom kolu Lige šampiona.

Ranđelović je samo jedan u nizu prvotimaca grčkog velikana, kojih nema u timu zbog korone. Prethodno su na testu pozitivni bili napadač Ahmed Hasan i defanzivac Jusef el Arabi.

- Tu ne možemo ništa da učinimo, osim da čekamo da prođe deset dana, pa da se ponovo testiraju - rekao je trener crveno-belih iz Pireja Pedro Martins.

Tu nije kraj mukama stručnom štabu grčke ekipe, pošto se brazilski defanzivac Rafinja povredio u velikom derbiju protiv Panatinaikosa, pa je i njegovo učešće pod velikim znakom pitanje.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.