Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 04:15

KORONA NAM JE URNISALA SRCE, MLADI SVE VIŠE UMIRU! Alarmantan porast broja preminulih od srčanih bolesti, doktori otkrivaju postoji li zaštita

Analiza Britanske fondacije za srce (BHF) pokazala je alarmantan porast ranih smrtnih slučajeva od srčanih bolesti, koji su nakon pandemije korona virusa dostigli desetogodišnji maksimum, a na sličnu situaciju upozoravaju i srpski kardiolozi! Kako je preneo britanski “Telegraf” analiza je pokazala da je od 2020. godine prvi put došlo do jasnog preokreta u trendu za skoro 60 godina, nakon značajnog usporavanja poboljšanja između 2012. i 2019. godine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.