KORONA NA VAJT HART LEJNU: Dva igrača zaražena u Totenhemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 13:37

KORONA NA VAJT HART LEJNU: Dva igrača zaražena u Totenhemu

Problemi za Nuna Espirita Santa.

Fudbalere Totenhema u nedelju od 17:30 očekuje duel protiv Njukasla, u okviru Premijer lige. A prema poslednjim navodima dvojica fudbalera pevaca testirana su pozitivno na koronavirus.

Još uvek nije poznato koja su to dva igrača.

Njih dvojica će odsustvovati najmanje tri utakmice, protiv Njukasla i Vest Hema u Premijer ligi, odnosno, Vitesea u okviru Lige konferencija.

Pored njih, u konkurenciji za tim najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće biti Kristijan Romero, Đovani Lo Selso, Davinson Sančes i Emerson Rojal koji su kasno stigli iz Južne Amerike sa reprezentativne akcije.

- Uvek imamo neke probleme posle reprezentativne pauze. Ipak, nećemo govoriti o njima pred utakmicu, rekao je Espirito Santo.

Totenhem je u prošlom kolu uspeo da prekine seriju od tri poraza u Premijer ligi. Savladali su Aston Vilu 2:1.

Pakleni raspored Mančester Junajteda (mnogi predviđaju da ga Solskjer neće „preživeti“) kreće danas u 16.00 kada Đavoli gostuju Lesteru. Kvota na dvojku je 2,20, na iks 3,50, na keca takođe 3,50, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Njukasl s novim vlasnikom, protiv Totenhema, juri prvu pobedu u sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 08:21

Utakmica osmog kola...Fudbaleri Njukasla dočekaće Totenhem od 17:30 u okviru osmog kola Premijer lige...Na severu Engleske ovih dana se najmanje priča o predstojećoj utakmici Njukasla, trenutno je glavna tema novi vlasnik kluba Šeika Muhameda Bin Salmana. Da podsetimo Šeik, iza kojeg stoji moćni konzorcijum,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.