KORONA MU DOŠLA GLAVE: Rafa Benitez napustio Kinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 20:23

KORONA MU DOŠLA GLAVE: Rafa Benitez napustio Kinu

Porodica kao glavni razlog odluke.

Legendarni španski trener, Rafa Benitez, napustio je danas klupu kineskog Dalijena iz porodičnih razloga koji su povezani sa još uvek aktuelnom pandemijom koronavirusa.

Real značajno zaostaje za Atletikom, pa mu je svaki meč, pa i večerašnji (21.00) izuzetno bitan. Kvota na dvojku je 1,55, a na kombinazziju 2&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

- Nažalost, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnoge stvari koronavirus je poremetio naš život i naše planove. Od danas moj stručni štab i ja nećemo više voditi Dalijen. Pandemija još traje. Podrška našim porodicama je bila glavni razlog pri donošenju ove odluke - rekao je 60-godišnji Benitez.

Benitez je u julu 2019. godine preuzeo Dalijen nakon što je napustio Njukasl posle tri sezone. Pored pomenutih klubova, iskusni stručnjak vodio je još i Osasunu, Valensiju, Liverpul, Inter, Real Madrid...

Rafael Benitez has left his role as manager of Dalian Professional after 18 months in charge.#bbcfootball

— BBC Sport (@BBCSport) January 23, 2021
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.