KORONA KOD AMIDŽIĆA:  Nisam očekivao... Otkrio KOLIKO TEŠKO mu pada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORONA KOD AMIDŽIĆA: " Nisam očekivao..." Otkrio KOLIKO TEŠKO mu pada!

Nije mu lako!

U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je repere Koronu i Rimskog, pevača Darka Lazića, voditeljku Sanju Marinković, pevačicu Marinu Visković i influenserku Zoranu Jovanović.

Na samom početku emisije, Ognjen je upitao repera Koronu kako se oseća sada kada se njegovo umetničko ime povezuje sa bolešću koja vlada svetom.

- Nisam taj tip koji se kači na te marketinške trenutke i da koristim u tom smeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Već smo dosta kvalitetne muzike napravili i imamo pesme u šteku. Mislim da nije vreme za šalu. To kad se prevede sa španskog, korona, znači kruna. Zato sam ja i sebi uzeo ime takvo, a nisam znao da će se moje umetničko ime danas povezivati sa nečim lošim u svetu. Desilo se slučajno, moje je da sačuvam svoje ime - rekao je Korona.

BONUS VIDEO: DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.