Izvor: Blic, 27.Nov.2020, 07:58

KORONA KATAKLIZMA TEK SLEDI! Prognoze pokazuju da ćemo uskoro imati 10.000 zaraženih dnevno, što je realno 100.000 I VIŠE OD 100 MRTVIH!

Korona virus u našoj zemlji se ne smiruje, a prema svim projekcijama kako epidemiološkim, tako i matematičkim, teški dani tek su tek pred nama, koliko god nam zvučalo da je nemoguće da bude još gore.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brojevi svakog dana sve gori; "Organizatori Crnog petka su odgovorni" VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Beograd -- Korona-kataklizma nas tek očekuje, jer prema nekim prognozama, broj dnevno zaraženih u Srbiji mogao bi, kako ide ovim tempom, uskoro dostići i 10.000...Što znači da je realno, ako se u obzir uzmu i asimptomatski slučajevi, da u Srbiji dnevno bude i 100.000 obolelih od koronavirusa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.