KORONA JOŠ JEDNU PORODICU U SRBIJI ZAVILA U CRNO! Preminuo vozač Hitne pomoći, izgubio i ženu i majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 17:00

KORONA JOŠ JEDNU PORODICU U SRBIJI ZAVILA U CRNO! Preminuo vozač Hitne pomoći, izgubio i ženu i majku

"Otišao da pegla nebeski asfalt i stigne tamo gde samo vozači Hitne moraju", oprostile su se kolege

Vozač Hitne pomoći D. M. (46) iz Beograda preminuo je danas od posledica korona virusa u KBC Zvezdara.

Prema saznanjima, još nekoliko članova najuže porodice preminulog D. M. obolelo je od korone, a bilo je i smrtnih ishoda. Kako se saznaje, njegove majka i supruga umrle su u razmaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od sedam dana.

Otac preminulog vozača i dalje je u bolnici.

Za preminulim vozačem i njegovom suprugom ostalo je dvoje dece. U danu smrti majke, 16-godišnji sin prevezen je na pedijatriju KBC Dragiša Mišović.

Povodom ove informacije, na društvenim mrežama oglasile su se i kolege preminulog vozača Hitne, navodeći da "otišao da pegla nebeski asfalt i stigne tamo gde samo vozači Hitne moraju".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OTIŠAO JE DEKI U NEKI DRUGI, BOLJI ŽIVOT" Tinejdžer (16) i njegova sestra iz Beograda zbog korone za mesec dana ostali gotovo BEZ CELE PORODICE

Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 10:41

Crni dani za Hitnu pomoć u Beogradu, porodicu, kolege i sve koji su poznavali vozača Dejana M. (46), koji je od korone preminuo u KBC Zvezdara. Kako saznaje list "Alo", u strašnoj tragediji za nepunih mesec dana virus je usmrtio i njegovu suprugu, majku i babu, Dvoje dece ostalo je bez oba roditelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.