KORONA JE PROŠLOST: Srbin spreman za utakmicu karijere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 20:47

KORONA JE PROŠLOST: Srbin spreman za utakmicu karijere!

Oporavak protekao u najboljem redu.

Sevilja i Mančester junajted će u nedelju igrati prvo polufinale Lige Evrope za ovu sezonu, a na terenu bi moglo da se nađe i neočekivano ''pojačanje'' u redovima Španaca. Nemanja Gudelj, srpski reprezentativac koji se u prethodnom periodu borio protiv korona virusa, dobio je dopuštenje lekara da se priključi saigračima.

Zaključeno je da je sad zdrav, pa će po ''hitnom postupku'', defanzivni vezista otputovati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemačku. Meč Sevilje i Junajteda se igra u Kelnu, a Gudelj ima dovoljno vremena da stigne na utakmicu i možda odigra koji minut u utakmici koja mu je možda i najvažnija u dosadašnjoj karijeri.

⚪️🔴 OFICIAL | @nemanjagudelj, jugador del @SevillaFC, ha recibido el alta médica tras su positivo por coronavirus

🛬 El jugador llegará mañana a Alemania para concentrarse con su equipo y disputar las semifinales de @EuropaLeague contra el @ManUtd el próximo domingo pic.twitter.com/by2YzP75Ay

— El Partidazo de COPE (@partidazocope) August 13, 2020

Jedan od najvećih favorita za osvajanje takmičenja, ekipa koja inače tradicionalno jako dobro igra u Ligi Evrope, dobiće tako pojačanje kojem se možda nisu ni nadali.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.