KORONA IM NE MOŽE NIŠTA! PEVAČ ISPRIČAO KAKO ŽIVI TOKOM PANDEMIJE: Dotakao se i OČINSTVA!

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2021, 08:20

KORONA IM NE MOŽE NIŠTA! PEVAČ ISPRIČAO KAKO ŽIVI TOKOM PANDEMIJE: Dotakao se i OČINSTVA!

Vladan Savić, Foto: Printscreen Instagram




Zbog opšte pandemije koronavirusa, Magla bend trenutno ne nastupa nigde, ali ekipa emisije “Premijera” imala je priliku da popriča sa frontmenom grupe, Vladanom Savićem.
foto: Damir Dervišagić Naime, Vladan je sa svojom izabranicom Jovanom Jocić u dugogodišnjoj vezi. Iako se još uvek nisu odlučili da stanu na ludi kamen, par je 2019. godine dobio ćerku Anđeliju, pa je u emisiji “Premijera”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pevač ispričao kako se oseća kao otac.
– S obzirom da mi prija i to što se bavim poslom koji volim, s druge strane mi prija i što sam roditelj i super se snalazim, 100 posto dajem sebe i u jednom i u drugom.
Savić se dotakao i svog benda, pa premijerno izneo detalje novih projekata.
– Ovaj period od godinu dana smo svi iz benda proveli smo sa svojim porodicama, jako kvalitetno vreme, da se kovid nije desio verovatno bi se u penziji posvetili svojim porodicama – našalio se pevač.
– Dešavaju se lepe stvari stvarno, stalno smo u studiju, imamo jednu baš, baš pravu letnju i super pesmu, koju ćemo negde na leto objaviti, a biće još nešto jako intresatno pre toga.
(Espreso)



The post KORONA IM NE MOŽE NIŠTA! PEVAČ ISPRIČAO KAKO ŽIVI TOKOM PANDEMIJE: Dotakao se i OČINSTVA! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sin NEĆE DA ČUJE za biološkog oca!

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2021

Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić. .. .. Pevačica Suzana Jovanović živi u skladnom braku sa muzičkim mogulom Sašom Popovićem sa kojim ima ćerku Aleksandru.. Ipak, ono što je manje poznato, jeste da je Suzana imala još jedan brak pre nego što je stupila u brak sa...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.