KORONA GUTA VELIKU BRITANIJU: Još 21.242 nova slučaja, 189 osoba preminulo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:52

KORONA GUTA VELIKU BRITANIJU: Još 21.242 nova slučaja, 189 osoba preminulo

Prema podacima od poslednjeg preseka, obolele su još 21.242 osobe, manje nego juče kada je registrovan rekordni broj zaraženih u jednom danu - 26,688, od početka pandemije.

U Velikoj Britaniji danas je zabeleženo 189 smrtnih slučajeva od kovida-19, dva manje nego juče.

Prema podacima od poslednjeg preseka, obolele su još 21.242 osobe, manje nego juče kada je registrovan rekordni broj zaraženih u jednom danu - 26.688, od početka pandemije.

Britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijer Boris Džonson rekao je da se ta zemlja ne može osloniti samo na buduću vakcinu, već da treba da se preduzmu i druge mere u cilju suzbijanja širenja epidemije korona virusa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAJGORI DAN U GRČKOJ OD POČETKA PANDEMIJE: Zabeleženo 822 nova slučaja, preminulo je 15 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020

Prema podacima sajta Worldometer, ovo je naveći broj i zaraženih i preminulih u jednom danu u Grčkoj od početka pandemije...U Grčkoj se nastavlja trend rasta broja obolelih od korona virusa, pa je danas zabeleženo 882 nova slučaja zaraze, a preminilo je još 15 osoba, saopštila je Nacionalna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.