KORONA GAZI CRNU GORU: Podgorica na najvećem udaru, ne piše im se dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 18:13

KORONA GAZI CRNU GORU: Podgorica na najvećem udaru, ne piše im se dobro

Trenutno je 3.957 aktivnih slučajeva COVID19

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od poslednjeg preseka završile PCR analizu 838 uzoraka na novi korona virus.

U laboratorijama Instituta i drugim laboratorijama u državi koje sprovode PCR dijagnostiku na novi korona virus ukupno je registrovano 244 novopozitivnih slučajeva infekcije, najviše iz Podgorice, njih 76.

Registrovano je 26 slučajeva u Pljevljima, 22 u Bijelom Polju, 20 u Kotoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19 u Rožajama, 18 u Nikšiću, 14 u Beranama, 11 u Ulcinju, po 10 u Budvi i Herceg Novom, osam u Baru, pet na Cetinju, dva u Kolašinu i po jedan u Tivtu, Andrijevici i Petnjici.

- Od jučerašnjeg presjeka Institutu su prijavljena dva smrtna ishoda kod COVID19 pozitivnih pacijenata iz Nikšića i Berana, rođenih 1949. i 1951. godine a koji su liječeni u OB Nikšić i OB Berane. Registrovana je jedna smrt u OB Bar kod pacijenta na opservaciji za koga je obrada uzorka u toku - saopšteno je iz Instituta.

Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna meseca iznosi 165, a od početka godine 174.

U posljednja 24 sata prijavljen je oporavak kod 185 pacijenata.

u Crnoj Gori.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.