KORONA DRAMA U NEMAČKOJ: Ceo tim u karantinu pred meč sa Hofenhajmom! Jedan igrač POZITIVAN - potvrđeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 17:41

KORONA DRAMA U NEMAČKOJ: Ceo tim u karantinu pred meč sa Hofenhajmom! Jedan igrač POZITIVAN - potvrđeno

Sve ozbiljnija situacija.

Novi talas korona virusa nastavlja da pravi probleme svetu sporta. Tako zbog ovog virusa na meču Hofenhajm - Zvezda obe ekipe ne mogu da računaju na neke od svojih najboljh ekipa, a virus je zahvatio i ostale ekipe u Nemačkoj, gde je novi slučaj zabeležen u Verderu.

Zvezda otvara takmičenje u Ligi Evrope gostovanjem Hofenhajmu (21.00), ekipi koja igra ubitačan fudbal. I jedni i drugi su oslabljeni zbog virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona, a što se kvota tiče, kec je 1,57, iks 4,00, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Zvezda.

U pitanju je Feliks Agu (21), kome je ustanovljeno da je zaražen virusom.

On je dobro, nema simptome i preventivno je izolovan. Uz njega, testirani su i svi ostali igrači, kod kojih je test bio negativan.

Ipak, čitav tim je preventivno stavljen u karantin, kako bi se smanjio rizik, a svi će u petak biti ponovo testirani, kako bi se znalo da li će pred meč protiv Hofenhajma biti treneru na raspolaganju.

Meč između Verdera i Hofenhajma u petom kolu Bundeslige na programu je u nedelju od 18 časova, trenutno je Verder na 7. mestu sa 7 bodova, dok je Hofenhajm mesto ispod, sa bodom manje.

New Chapter 💚

Објава коју дели Felix Agu (@felixagu) дана 10. Авг 2020. у 5:26 PDT

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.