KORONA BESNI U KOMŠILUKU: Još 333 novozaraženih, tri osobe preminule

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 14:26

KORONA BESNI U KOMŠILUKU: Još 333 novozaraženih, tri osobe preminule

Od početka epidemije do danas umrlo 576 ljudi

U Bosni i Hercegovini su u poslednja 24 sata potvrđena 333 nova slučaja korona virusa, na osnovu 1.513 testiranih uzoraka, a preminule su tri osobe.

U Federaciji BiH zabeležena su 244 nova slučaja i dve preminule osobe, a u Republici Srpskoj 89 pozitivnih i jedan smrtni slučaj.

Novi slučajevi registrirovani su u svim kantonima i županijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osim Posavskom. U Bosni i Hercegovini je od početka epidemije preminulo 576 ljudi. U FBiH korona virus je do sada potvrđen kod 12.007 osoba, od kojih je 331 preminula.

U Republici Srpskoj je od početka epidemije potvrđeno 7.257 slučajeva korona virusa, a preminulo je ukupno 245 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELO PESMOM, ZAVRŠILO SE DUGIM CEVIMA: U jeku svadbenog veselja uletela specijalna jedinica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020

Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dve sedmice zabranjeno je održavanje proslava..Vlasti u BiH danima upozoravaju da se smanje okupljanja većeg broja ljudi i otkažu svadbe koje su se pokazale mestima najvećeg širenja korona virusa, a na zapadu zemlje policija je angažovana kako bi sprečila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.