Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:29

KONAČNO SMO DOČEKALI I TAJ MOMENAT - MLADENCI PONOVO PLANIRAJU VENČANJA! Koliko košta svadba u Srbiji posle korone?

Prema procenama sajta Ludi kamen, za ovu proslavu minimalno je potrebno izdvojiti oko 5.000 evra

Kako su mnogi u Srbiji ponovo počeli da planiraju svadbe, postavlja se pitanje koliko je novca potrebno izdvojiti za tu proslavu. Prema nekim podacima, budući mladenci bi za venčanje mogli da izdvoje čak i do 10.000 evra.

Poslednjim merama Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa kojima su ublažene restrikcije, ponovo se vratilo okupljanje do 500 ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je mnogim mladencima, koji već duže od godinu dana ne mogu da se venčaju, vratilo planiranje ovog svečanog čina.

Prema procenama sajta Ludi kamen, za ovu proslavu minimalno je potrebno izdvojiti oko 5.000 evra, a ukoliko se mladenci odluče za neke skuplje stavke sa spiska stvari potrebnih za venčanje može koštati i do 10.000 evra.

Naime, pomenute brojke odgovaraju trenutnom stanju u Beogradu, ali se one mogu razlikovati u odnosu na druge gradove u Srbiji.

Kada se sve ove brojke uzmu u obzir, da bi mladenci isplatili svoju svadbu od na primer 150 gostiju, bilo bi potrebno da od svakog gosta dobiju od 40 do 50 evra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.