KONAČNO: Evo kada počinje snimanje nove epizode Prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 11:15

KONAČNO: Evo kada počinje snimanje nove epizode "Prijatelja"

Ako korona ne pokvari planove...

Snimanje kultne serije "Prijatelji" nastavlja se od avgusta, potvrdili su producenti.

Glumačka postava legendarne serije dugo je držala u strogoj tajnosti informacije o snimanju specijalne epizode. Kada su napokon potvrdili nagađanja mnogih, usledila je pandemija korona virusa. Neki su pomislili da će zbog toga sve biti otkazano, ali to se ipak nije desilo, piše Daily mail.

Snimanje je trebalo da počne krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marta, ali je produkcija to zaustavila i odložila pa je snimanje najranije trebalo da počne u maju. Međutim, s obzirom na to da ni tada nije počelo, objavljen je novi datum snimanja.

- Nadam se da ćemo moći da snimamo u avgustu, ukoliko sve bude dobro i ne bude ranog drugog talasa. Ako sve bude na svom mestu i ako budemo mogli da poštujemo sve mere, snimaćemo negde između sredine i kraja avgusta - rekla je kreatorka serije Marta Kaufman.

Svoje ideje ekipa serije delila je tokom karantina preko video poziva, tako pazeći na socijalnu distancu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.