KO NE VERUJE U KORONU, NEKA POGLEDA BROJKE! Italijanski premijer besan na osobe koje negiraju postojanje virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 23:58

"KO NE VERUJE U KORONU, NEKA POGLEDA BROJKE!" Italijanski premijer besan na osobe koje negiraju postojanje virusa

Italijanski premijer Ðuzepe Konte izjavio je da "nema reči" za osobe koje negiraju postojanje korona virusa, osim da pogledaju brojeve.

Povodom najava skupova protivnika vakcine za korona virus i osoba koje negiraju pandemiju, Konte je, kako je rekao, "onima koji se okupljaju u Rimu i koji misle da pandemija ne postoji", odgovorio brojevima:

- Više od 274.000 zaraženih i oko 35.000 mrtvih. Tačka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Broj zaraženih na dnevnom nivou, koji je opao na ispod 200 početkom leta, premašio je 1.700 u petak, što je bio najveći porast na dnevnom nivou od početka maja.

Većina novozaraženih registrovana je kod osoba koje se vraćaju sa odmora, mahom kod mladih, a Konte je rekao da će vlada intervenisati ako stvari pođu loše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.