KATASTROFA ZBOG KORONE, PRIZEMLJENI PRIHODI: Britanske aerodrome spasava samo jedna stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 17:08

KATASTROFA ZBOG KORONE, "PRIZEMLJENI" PRIHODI: Britanske aerodrome spasava samo jedna stvar

Upućen apel da se krene u izradu planova o ublažavanju restriktivnih mera tokom letnjeg perioda

Britanski aerodromi zatražili su od britanske vlade hitnu pomoć, a jedan predstavnik avio-prevoznika izjavio je da ceo sektor prolazi kroz težak period nakon ššto su vlasti poošštrile restriktivne mere zbog pojave novog, zaraznijeg soja korona virusa.

Tim Aleks, jedan od čelnih ljudi u sektoru avio-prevoza u Velikoj Britaniji, podsetio je da su prva tri meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u godini uvek manje prometni, ali je uputio apel da se krene u izradu planova o ublažavanju restriktivnih mera tokom letnjeg perioda kada je promet najveći, prenosi Rojters.

- Oko Uskrsa bismo hteli da se restartuje avio-saobraćaj, jer ako ne počnu da se slivaju sredstva ni tokom letnje sezone, naćićemo se u veoma tešškoj situaciji. Avio-kompanije su nastavile da budu operativne tako ššto su uzimale milijarde funti kredita, a te zajmove bi sada trebalo vraćati - upozorio je Aleks.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.