Izvor: Blic, 26.Mar.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARDINALNA GREŠKA KOJA IH JE MNOGO KOŠTALA Kako se spremao NAPAD NA PLAVU KUĆU i zbog čega je jedan diverzant dobio status božanstva

Poslednjih decenija Severna Koreja je često u vestima ponajviše zbog pretnje preventivnim nuklearnim uništavanjem svojih neprijatelja. Režim u Pjongjangu ne prestaje sa provokacijama čak ni za vreme korona virusa, pošto je ranije ovog meseca, zabeleženo da su ispalili tri projektila iz grada Sondok u Istočno more. Međutim, tema naše današnje priče nije sadašnjost, već prošlost kada su odnosi Južne i Severne Koreje bil toliko zaoštreni da je dolazilo do zapleta koji su bili toliko filmski, da bi na radnji zavideli i scenaristi Džejms Bonda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.