Izvor: Blic, 12.Maj.2020, 21:53

KAKO DA UĐETE U SRBIJU Otvaranje granica, testovi, cene, izolacija i još 4 PITANJA koja zanimaju sve koji planiraju putovanje u našu zemlju

Pandemija korona virusa uspela je u potpunosti da promeni način života i navike ljudi širom sveta, a iako virus polako jenjava posledice ćemo svi i dalje osećati a, kako stvari stoje, moraćemo i da se naviknemo da sa njima da živimo. Jedna od privh je promena načina na koji smo putovali. Granice su zatvorene, avio saobraćaj prekinut.. Brojni građani Srbije, koji žive i rade u inostrastvu, uskoro će imati priliku opet da putuju u domovinu, a mi smo proverili šta svako od njih mora da zna, obezbedi i na šta da se pripremi - od otvaranja granica, prvih letova, preko testova na koronu i izolacije, troškova... (Da biste nastavili sa čitanjem potrebno je da se pretolatite na "Blic premium")

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.