Još troje pozitivno u Novom Pazaru, u Tutinu jedno

Izvor: SandzakPress.net, 27.Maj.2020, 13:45

Još troje pozitivno u Novom Pazaru, u Tutinu jedno

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je danas da su u poslednja dva dana još tri osobe u ovom gradu zaražene korona virusom, a jedna u Tutinu. Ukupno, od početka pandemije, inficirano je 106 žitelja Novog Pazara, dok ih je u Tutinu obolelo 31. Od poslednjeg preseka, 25. maja, testirano je 67 osoba, a ukupno do sada 2.858 stanovnika ovih gradova, ali i Raške, Beograda, Novog Sada, Čačka i Pančeva. Izvor: Radiostoplus The post Još troje pozitivno u Novom Pazaru, u Tutinu jedno appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Od koronavirusa se oporavio još jedan pacijent iz Bora, nema novih slučajeva zaraze

Izvor: Bor030.net, 27.Maj.2020

Još jedan pacijent iz Bora, koji je bio na bolničkom lečenju zbog zaraze novim koronavirusom, uspešno se oporavio, saopštila je danas press služba grada Bora. Pozivajući se na podatke Zavoda za javno zdravlje “Timok”, lokalna samouprava je saopštila da u Boru nema novih slučajeva zaraze...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.