Još tri osobe umrle od korona virusa u Crnoj Gori

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2020, 21:17

Još tri osobe umrle od korona virusa u Crnoj Gori

Tri osobe su preminule u Crnoj Gori u poslednja 24 sata od posledica koronavirusa, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Otkrivena su 52 novopozitivna slučaja infekcije. Oporavljeno je još 37 pacijenata.

Najviše novoobolelih je iz Podgorice, njih 21.

"Od poslednjeg preseka Institutu su prijavljena tri smrtna ishoda kod pacijenata iz Tuzi, Nikšića i Pljevalja, rođenih 1947, 1950. i 1954. godine, koji su lečeni u Kliničkom centru Crne Gore i bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Nikšiću", saopšteno je iz IJZCG.

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa bolešću COVID-19 od početka juna je 62, a od početka godine 71.

Trenutno je aktivno 1.119 slučajeva, dok je od početka godine registrovano 3.748 slučajeva infekcije novim koronavirusom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Crnoj Gori još tri žrtve koronavirusa

Izvor: B92, 11.Avg.2020

Podgorica -- Tri osobe su preminule u Crnoj Gori u poslednja 24 sata od posledica koronavirusa, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje...Otkrivena su 52 novopozitivna slučaja infekcije. Oporavljeno je još 37 pacijenata...Najviše novoobolelih je iz Podgorice, njih 21..."Od poslednjeg preseka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.