Još tri osobe preminule od korone u Srbiji, novozaraženih 614

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2020, 18:08

Još tri osobe preminule od korone u Srbiji, novozaraženih 614

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je od juče do danas registrovano 614 zaraženih virusom korona, a još tri osobe su preminule. U odnosu na prethodni dan, sedmoro ljudi više je hospitalizovano u kovid objektima niškog Kliničkog centra - sada ih je 50, a od toga 35 pozitivnih. Na respiratorima su 4 osobe.

Juče je oboren rekord sa 757 novozaraženih u danu, a danas ih 614. Testiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je bilo 4.739.

Troje je više na respiratorima nego juče, sada je broj osoba na respiratorima 26.

Prema podacima niškog Kliničkog centra, od ukupnog broja hospitalizovanih u kovid objektima u Nišu, četiri osobe su na respiratorima i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U ZC Leskovac u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 6 pacijenata. Kod dva pacijenta je potvrđeno prisustvo kovida - navode iz KC Niš.

Ukupan broj pacijenata u vranjskim kovid bolnicama je 30, a kod 14 je potvrđen kovid. Među hospitalizovanima, kako navode, nema zaražene dece.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SZO: Neke zemlje na "opasnom putu"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2020

ŽENEVA - Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) objavila je danas da je juče oboren novi svjetski rekord kad je riječ o broju zaraženih virusom korona, treći dan zaredom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.