Još šestoro Vranjanaca obolelo od korone

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2020, 15:13

Još šestoro Vranjanaca obolelo od korone

Prema poslednjim podacima sa sajta covid19, virus korona potvrđen je kod šestoro Vranjanaca. Prema toj statistici Vranje je trenutno na četvrtom mestu po broju obolelih u danu.

U samoizolaciji je 201 osoba iz Vranja, pa je taj grad, nakon Leskovca i Smedereva, na trećem mestu po broju samoizolovanih ljudi u Srbiji.

Iako u Vranju svakog dana ima novoobolelih, podaci o ukupnom broju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na sajtu covid19 se nisu menjali, pa i dalje piše da je od početka epidemije ukupno obolelo 307 Vranjanaca.

Kako Južne vesti saznaju, među novoobolelima je jedan zaposleni u Istorijskom arhivu, pa je rad danas bio obustavljen, kako bi se prostorije dezinfikovale.

U Srbiji je do sada registorovano 11.523 slučajeva obolelih od kovida, a hospitalizovano njih 466. Izlečeno je ukupno 6.852 zaraženih, a broj žrtava popeo se 245.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.