Izvor: Radio 021, 18.Mar.2020, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još šest novoobolelih od virusa korona u Srbiji, ukupno zaraženo 89 osoba

U Srbiji je do 18 časova registrovano ukupno 89 potvrđenih slučajeva virusa korona.

Od poslednjeg izveštaja do 18 časova, testirani su uzorci 19 osoba, od kojih je 6 pozitivnih i 13 negativnih na novi virus korona.

U kućnoj izolaciji nalaze se tri osobe sa lakšom kliničkom slikom, dok su tri osobe zadržane na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 18 časova, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 440 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Za 24 sata u Srbiji je registrovano 17 novoobolelih od virusa korona.

Što se tiče novoobolelih, dvoje je iz Užica, jedan iz Vranja, troje iz Beograda.

Od ukupno 89 obolelih, šest je u Kliničkom centru Vojvodine, devet u Kliničkom centru u Nišu, troje u Kliničkom centru u Kragujevcu i 31 u Kliničkom centru Srbije.

Od težih slučajeva, na respirartoru su tri pacijenta u Novom Sadu i tu su dva najteža stanja, jedan je u Nišu na respiratoru, kao i jedan pacijent u Kragujevcu i jedan u Kliničkom centru Srbije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U Srbiji još šest osoba zaražene Kovidom-19, ukupno 89

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2020

BEOGRAD - U Srbiji je potvrđeno još šest novih slučajeva virusa Covid-19, čime je broj zaraženih porastao na 89.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.