Još jedna osoba preminula od kovida

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2020, 15:53

Još jedna osoba preminula od kovida

Od poslednjeg preseka Ministarstva zdravlja, za poslednja 24 sata u Srbiji je od kovida preminula jedna osoba, objavljeno je na sajtu covid19.rs, a virus je potvrđen kod 31 osobe.

Rezultati su stigli za 3.203 osobe, a sa najnovijim podacima od početka epidemije u Srbiji virusom korona je zaražena 11.412 osoba, a ukupan broj umrlih od početka epidemije je 243.

Kako stoji na sajtu Ministarstva zdravlja, trenutno je hospitalizovano 516 pacijenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a na respiratorima je njih 10.

Procenat smrtnosti je 2,13 % , a danas do 15 sati ukupno je testirano 245.985 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, objasnili su iz Ministarstva.

Od početka epidemije izlečeno je 6.698 pacijenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.