Još jedna osoba preminula od korone u Srbiiji, 83 novozaražene

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2020, 18:27

Još jedna osoba preminula od korone u Srbiiji, 83 novozaražene

U poslednjih 24 sata u Srbiji je preminula još jedna osoba od posledica virusa korona, pokazuju podaci Ministarstva zdravlja. Broj novozaraženih u Srbiji je 83, a u kovid objektima Kliničkog centra u Nišu hospitalizovano 26 pacijenata, dok je kod njih 8 potvrđen virus.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji na virus korona testirano je 6.663 osoba, a registorovana su 83 nova slučaja zaraze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Hospitalizovane su 294, a na respiratorima su 22 osobe.

U kovid objektima Kliničkog centra Niš, hospitalizovano je 26 ljudi.

Kod 8 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa kovid. Među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene virusom - navode iz KC.

Na bolničkom lečenju u leskovačkoj kovid bolnici je četvoro ljudi, a korona je potvrđena kod jedne osobe.

U 3 kovid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 14 pacijenata. Kod 5 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene virusom Covid 19 - dodaju iz KC.

U surduličkoj kovid bolnici hospitalizovano je sedmoro ljudi, a kod njih 6 je potvrđeno prisustvo virusa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.