Još jedan sused Srbije na udaru korona virusa, potvrđen prvi slučaj

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan sused Srbije na udaru korona virusa, potvrđen prvi slučaj

U izveštaju se navodi da je zaražena osoba u karantinu u bolnici za infektivne bolesti "Matej Bals" u Bukureštu U Rumuniji je potvrđen prvi slučaj korona virusa kod čoveka koji se pre tri nedelje vratio iz Italije, javila je danas televizija Realitatea plus, pozivajući se na medicinske izvore.U izveštaju se navodi da je zaražena osoba u karantinu u bolnici za infektivne bolesti "Matej Bals" u Bukureštu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zvaničnici bolnice nisu komentarisali informaciju, prenosi Rojters.Pročitajte još: Grupa nastavnika i đaka u izolaciji: U BiH 14 sumnjivih slučajevaU epidemiji korona virusa do sada je umrlo više od 2.600 ljudi, uglavnom u Kini, odakle se proširila na 29 drugih zemalja.Broj potvrđenih slučajeva premašio je 80.000.Najteža situacija na evropskom tlu je u Italiji, gde je preminulo 10 ljudi, dok ih je više od 320 zaraženo.U Italiji živi i radi oko 1,3 miliona Rumuna.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Grupa nastavnika i đaka u izolaciji: U BiH 14 sumnjivih slučajeva

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020

Iz Federalnog ministarstva zdravstva su podsetili da je juče održan hitni sastanak i da su odlukom Kriznog štaba FMZ donesene nove nove mere za dalje sprečavanje širenja korona virusa Na području Federacije BiH je tokom februara 31 osoba stavljena pod zdravstveni nadzor zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.