Još dvoje na bolničkom lečenju u vranjskoj kovid bolnici

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2020, 01:09

Još dvoje na bolničkom lečenju u vranjskoj kovid bolnici

Broj pozitivnih na virus korona u vranjskim kovid bolnicama nepromenjen je u odnosu na prethodni dan, a na lečenje su primljena 2 nova pacijenta, pa je sada hospitalizovano njih 18, od čega petoro pozitivnih. Prema poslednjim podacima Kriznog štaba, u kovid ambulanti je dijagnostikovano 8 upala pluća prethodnog dana.

Trenutan broj slobodnih mesta u bolnici je, kako se navodi, 162, a među hospitalizovanima nema >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << deca.

U kovid ambulanti je tokom prethodnog dana obavljeno 105 pregleda, a od toga 25 prvih i 80 kontrolnih pregleda.

Uzorkovana je krv kod 41 pacijenta i sačinjeno je 37 RTG pluća. Takođe, urađeno je 35 brzih i 15 PCR testova - saopštavaju iz Štaba.

Dodaju da je dijagnostikovano 8 bronhopneumonija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.