Još dve osobe umrle od posledica infekcije koronavirusom, novozaraženih 108

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2020, 14:45

Još dve osobe umrle od posledica infekcije koronavirusom, novozaraženih 108

U poslednja 24 sata u Srbiji još dve osobe umrle su od posledica infekcije koronavirusom, čime je ukupan broj umrlih porastao na 733.

Kako se navodi na sajtu Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata koronavirus je potvrđen kod 108 osoba među 3.082 testirana.

Na respiratorima se nalazi 28 pacijenata, a hospitalizovano je 390.

Procenat smrtnosti na današnji dan je 2,26.

Od početka epidemije u Srbiji testirano je 1.028.058 osoba, od kojih je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << virus potvrđen kod 32.408.

Na kovid odeljenju čačanske bolnice 14 pacijenata

Na kovid odeljenjima u Opštoj bolnici u Čačku smešteno je 14 pacijenata, saopštio je danas gradski Radni tim za praćenje korona virusa.

U poslednja 24 sata nije bilo prijema novih pacijenata na kovid odeljenja čačanske bolnice.

Devet osoba sa simptomima kovid infekcije pregledano je u prijemnoj ambulanti Opšte bolnice u Čačku u poslednja 24 sata, navodi se u saopštenju Radnog tima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.