Još četvoro zaraženih u Novom Pazaru, jedan u Tutinu

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2020, 18:31

Još četvoro zaraženih u Novom Pazaru, jedan u Tutinu

U poslednja 24 sata u Novom Pazaru je registrovano četvoro zaraženih virusom korona, a u Tutinu još jedan oboleli, objavio je novopazarski Zavod za javno zdravlje. Ukupan broj inficiranih od početka epidemije je 1.368, odnosno 1.078 iz Novog Pazara i 221 iz Tutina. Ukupno devet pacijenata je hospitalizovano na Infektivnom odeljenju, gde je u protekla 24 sata jedan novi pacijent zadržan na lečenju. Dva pacijenta se i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << nalaze na ” high-flow ” ventilaciji. U kovid ambulanti urađen je 31 seriološki (brzi) test, od čega je osam bilo pozitivno (pet IGM i tri IGG ). Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 52, od čega su 32 prva i 20 kontrolnih pregleda. U novopazarskom Domu zdravlja urađeno je 27 laboratorijskih analiza, 23 RTG pluća i 19 PCR testiranja. rtv.rs The post Još četvoro zaraženih u Novom Pazaru, jedan u Tutinu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Preko 400 novozaraženh kovidom, u KC Niš preminuo jedan pacijent

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2020, 16:29

Nakon jučerašnjih rekordnih 512, broj novozaraženih virusom korona se u poslednja 24 sata spustio na 416, kažu Zvanični podaci Ministarstva zdravlja, mada je manje i testiranih. Jedan od hospitalizovanih u kovid objektima Kliničkog centra Niš je preminuo. Na lečenju u Nišu je 42 pacijenta...Jedan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.