Još četiri osobe umrle od posledica infekcije korona virusom, 211 novoinficiranih

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2020, 15:45

Još četiri osobe umrle od posledica infekcije korona virusom, 211 novoinficiranih

U poslednjih 24 sata u Srbiji još četiri osobe umrlo je od posledica infekcije koronavirusom, čime je ukupan broj umrlih porastao na 674.

Kako se navodi na sajtu Ministarstva zdravlja, u poslednjih 24 sata testirano je još 6.559 osoba od kojih je virus potvrđen kod 211 osoba.

Procenat smrtnosti na današnji dan iznosi 2,27.

Ukupan broj hospitalizovanih je 1.897, od čega je na respiratorima 73 pacijenta.

Od početka epidemije u Srbiji, testirano >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je 804.568 od čega je virus potvrđen kod ukupno 29.682 osobe.

U kovid bolnici u Novom Pazaru 12 pacijenata

U kovid bolnici u Novom Pazaru hospitalizovano je još dvoje pacijenata,  čime je njihov broj porastao na 12.

Preminulih od posledica koronavirusa, transportovanih kao i pacijenata na respiratorima i mehaničkoj ventilaciji juče nije bilo.

U kovid ambulanti Doma zdravlja pregledano je 80 pacijenata, a urađeno je i 39 seroloških (brzih) testova, od kojih je 10 bilo pozitivno.

Još tri novozaražene osobe u Moravičkom okrugu, sedam u teškom stanju

Pozitivan test na koronavirus potvrđen je kod još tri osobe u Moravičkom okrugu.

Kako je rečeno agenciji Beta u Zavodu za javno zdravlje Čačak, virus je potvrđen kod dve osobe iz Čačka i kod jedne iz Lučana.

Kako je saopštio danas čačanski Radni tim za praćenje korona virusa, na svim kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku trenutno je smešten 41 pacijent, od kojih je sedam u teškom stanju, a tri na respiratorima.

U protekla 24 časa u prijemnoj ambulanti bolnice pregledane su 23 osobe sa simptomima kovid infekcije, a na bolničkom lečenju zadražene su dve.

Iz kovid odeljenja čačanske bolnice u poslednja 24 sata otpušteno je pet pacijenata na kućno lečenje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.