Još 76 novozaraženih u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 11:34

Još 76 novozaraženih u Jablaničkom okrugu

Od 350 rezultata testova rađenih u poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu, 76 osoba je dobilo pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. Najviše novozoraženih i danas je u Leskovcu, gde je zabeleženo još 40 slučajeva kovida.

Brojke se ne smanjuju ni u Vlasotincu, gde je zabeleženo novih 18 slučajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a dvocifren broj novoobolelih ima i Lebane sa 11. U Bojniku su potvrđena 4 nova slučaja, a u Medveđi 3.

Među zaraženima je 26 zaposlenih, 16 nezapolsenih, 22 penzionera, 8 učenika, 2 studenta i 2 deteta - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čekaju iz laboratorije 23 rezultata testiranja rađenih u Jablaničkom okrugu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 76 pozitivnih, u Leskovcu 40

Izvor: JUGpress.com, 23.Apr.2021

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEDJA-BOJNIK..U poslednja 24 sata od 350 rezultata (od toga za grad Leskovac 190) 76 rezultata je sa pozitivnim nalazom...Od toga 40 osoba sa teritorije grada Leskovca, 18oosoba sa teritorije opstine Vlasotince, 11 osoba sa teritorije opstine Lebane, 3 osobe sa teritorije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.