Još 57 osoba u Srbiji pozitivno na koronu, u Nišu na lečenju 36

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jun.2020, 16:58

Još 57 osoba u Srbiji pozitivno na koronu, u Nišu na lečenju 36

Od 5.085 testiranih na virus korona u poslednja 24 sata, pozitivno je njih 57, podaci su Ministarstva zdravlja, a još jedna osoba preminula je od posledica izazvanih ovim virusom. Na lečenju u Kliničkom centru u Nišu je 36 pacijenata, 2 više nego juče, a i dalje je troje na respiratorima i u teškom stanju.

Sa potvrđenim virusom korona u Nišu se leči ukupno 36 pacijentata i svi oni su smešteni u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << starom delu Kliničkog centra.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, 3 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u teškom stanju. Svi pacijenti su pod 24-časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja - navode u Kliničkom centru.

U Srbiji je prema novim podacima još 57 osoba pozitivno na koronu, a ukupan broj aktivnih slučajeva je 551. Ukupno je u Srbiji na respiratorima 15 osoba.

U poslednja 24 sata od posledica izazvanih ovim virusom preminula je još jedna osoba, od početka epidemije preminulo je ukupno 255 ljudi, a procenat smrtnosti je 2,06 %.

Od početka epidemije ukupno je registrovano 12.367 zaraženih, a testirano je 308.013 građana Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.