Još 37 Vranjanaca pozitivno na kovid, u Pčinjskom okrugu 87

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 10:30

Još 37 Vranjanaca pozitivno na kovid, u Pčinjskom okrugu 87

Korona virusom zaraženo je još, prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, 87 stanovnika Jablaničkog okruga, a testirano je 377 uzoraka.

Najviše zaraženih - 37 je iz Vranja, 11 novozaraženih je iz Vladičinog Hana, 1 iz Surdulice, 9 iz Bosilegrada, 24 iz Bujanovca i 5 iz Preševa.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 252 pregleda, od toga 89 prvih. Uzorkovana je krv kod 121 pacijenta i sačinjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 98 RTG pluća. Urađeno je 97 antigenskih i 8 PCR testova, od kojih su 32 pozitivna na koronavirus. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 11 pacijenata - saopštavaju iz Štaba.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 107 pacijenata i trenutno je 87 slobodnih postelja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Novom Pazaru još 96 pozitivnih na koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, od 306 pristiglih uzoraka PCR testova, 96 je pozitivno. Najviše novoinficiranih je iz Novog Pazara - 89, dok su četiri iz Tutina i po jedan iz Raške, Sjenice i Kosovske Mitrovice, prenosi Indeksonline.rs...Ukupno je od početka epidemije u Zavodu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.