Jedan pacijent pirotske Bolnice preminuo od kovida, još 20 novozaraženih u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2021, 11:00

Jedan pacijent pirotske Bolnice preminuo od kovida, još 20 novozaraženih u Pirotskom okrugu

Za protekla 2 dana na teritoriji Pirotskog okruga registrovano je još 20 pozitivnih osoba na virus korona, a u tom periodu preminuo je i jedan pacijent iz Dimitrovgrada koji se od kovida lečio u pirotskoj Bolnici.

15 novozaraženih je iz Pirota, 5 iz Babušnice, dok novopozitivnih nije bilo u Dimitrovgradu i Beloj Palanci.

U pirotskoj kovid ambulanti Doma zdravlja Pirot obavljen je 101 pregled, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 31 prvi i 70 kontrolnih, a u Opštoj bolnica Pirot leči se 24 bolesnika.

Inače, od početka vakcinacije do 4. maja u okrugu je vakcinisano ukupno 23.535 osoba, od kojih je 18.703 primilo dve doze vakcine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U prokupačkoj Bolnici 45 kovid pacijenata, jedna osoba preminula

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2021

Prema najnovijim podacima iz prokupačke Opšte bolnice, na Infektivnom odeljenju hospitalizovano je 45 pacijenata iz Toplice, od kojih je kod 37 testiranjem potvrđeno da su pozitivni na virus korona. U istom periodu u toj ustanovi je preminuo jedan pacijent iz Prokuplja...U kovid ambulanti Bolnice...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.