Jedan pacijent otpušten kući sa Sajma, veliki broj njih čeka NEGATIVNE REZULTATE: Pogledajte i kako se sinoć SLAVILO U PIDžAMAMA (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2020, 12:49

Jedan pacijent otpušten kući sa Sajma, veliki broj njih čeka NEGATIVNE REZULTATE: Pogledajte i kako se sinoć SLAVILO U PIDžAMAMA (VIDEO)

Veliki broj pacijenata na Sajmu trenutno čega rezultat drugog testa na virus korona JEDAN pacijent danas je otpušten kući iz privremene bolnice na Beogradskom sajmu. On je, kako protokol nalaže, dva puta bio testiran na virus korona, a nakon što su oba testa bila negativna, pacijent je otpušten kući. Pročitajte još: Predsednik Vučić: Branimo našu Srbiju na najbolji mogući način! Dovezli smo 30 miliona, a čekamo još 50 miliona maski (VIDEO)Pored ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pacijenta , još njih 36 čeka rezultate drugog testiranja na virus korona, nakon čega bi, ukoliko i drugi test pokaže negativne rezultate, bili pušteni svojim kućama. Tokom večeri sinoć, atmosfera u privremenoj bolnici na Sajmu bila je vrlo opuštena i prijatna. Foto: Igor MarinkovićPročitajte još: Dr Kisić poručila: Efekti produženog policijskog časa videće se za nedelju ili dveNaime, pacijenti koji su u ovu privremenu bolnicu smešteni zbog lakše kliničke slike bolesti virusa korona, odlučili su da se malo zabave i prekrate svoje vreme, pa su organizovali i malo slavlje u pidžamama uživajući u poznatim hitovima narodne muzike. Pogledajte delić sinoćne atmosfere: Novosti Online
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PROCURIO SNIMAK SA SAJMA: Sve se dešavalo u toku noći! Evo šta se tamo dešavalo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020

Sinoć su se zabavili uz muziku, pa su u jednom delu hale i zapevali...Pacijenti sa blažim simptomima korone, koji borave na Sajmu, sinoć su u pidžamama napravili i spontano slavlje. Inače, iz ove privremene bolnice danas je otpušten jedan pacijent, čija su dva testa pokazala negativan rezultat...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.