Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2021, 17:26

Izraelski rabin upozorava: Vakcina protiv korone načiniće vas homoseksualcima

Izraelski rabin Danijel Asor, kojeg na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi, upozorio je svoje sledbenike da “ne primaju vakcinu protiv virusa korona, jer će od nje postati homoseksualci”.
Asor je dodao i da je celokupni proces vakcinacije projekat “zle svetske vlade”, koji za cilj ima da uspostavi novi svetski poredak.
“Svaka vakcina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << napravljena od embrionalnog supstrakta, a mi o tome imamo dokaze, izaziva obrnute tendencije. Vakcine se uzimaju iz embrionalne podloge, a to su radili i ovde”, napisao je u svom saopštenju, aludirajući na homoseksualnost, prenosi portal Israel Hayom, a prenosi 021.
Nakon neosnovanog uspostavljanja veze između vakcine i homoseksualnosti, Asor je nastavio da tvrdi da ima istina u raznim teorije zavere u vezi sa pandemijom kovida19.
Svetsku zdravstvenu organizaciju i kompanije koje razvijaju vakcine, kao što su Fajzer i Biontek nazvao je “zločinačkim organizacijama”, tvrdeći da je virus “namerno pušten kako bi se smanjila globalna populacija”.
Iz izraelske LGBT organizacije Havruta, dali su sarkastičan odgovor na ovakve neosnovane Asorove tvrdnje, rekavši da ako vakcina menja seksualnu orijentaciju osobe, onda jedva čekaju da pozdrave nove članove.
WATCH: Israeli Rabbi Daniel Asor makes bizarre claim, says #CovidVaccine can turn people gay. pic.twitter.com/ZFoSYwNdCb
— Asianet Newsable (@AsianetNewsEN) January 18, 2021

Irinej: Homoseksualno ponašanje neprihvatljivo, to nije ravnopravna orijentacija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

BIL GEJTS PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONE: Osnivač Majkrosofta rekao da se posle vakcinacije oseća odlično

Izvor: Kurir, 23.Jan.2021, 00:17

VAŠINGTON - Osnivač Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts objavio je na Tviteru da je ove nedelje primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.