Ivanjica u vanrednoj situaciji i ZBOG KORONE I ZBOG POPLAVA, a od jutros konačno posle 10 dana imaju i vodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 11:46

Ivanjica u vanrednoj situaciji i ZBOG KORONE I ZBOG POPLAVA, a od jutros konačno posle 10 dana imaju i vodu

Za sada niko ne može znati da li u daljem toku Moravice ima oštećenja na cevima, zato se uporedo radi na osposobljavanju sistema u Rzinju.

Posle 10 dana bez vode, građani Ivanjice, u kojoj je juče proglašena vanredna situacija zbog korona virusa, danas su dobili vodu.

Danonoćno je rađeno na otklanjanju kvarova duž magistralnog cevovoda kako bi Ivanjica ponovo imala napajanje sa gradskog vodovoda

Tokom jučerašnjeg dana očišćen je i promenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo cevi na magistralnom cevovodu u Mirkovićima a uporedo se radi na osposobljavanju i alternativnog vodozahvata na Rzinju. Sve ekipe su angažovane kako bi se što pre uspostavilo vodosnabdevanje u Ivanjici.

Cevovod u Mirkovićima je prespojen, a tokom večeri je opet pokušano puštanje vode iz Kumanice prema fabrici za preradu na Lučkoj reci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.