Izvor: Beta, 05.Feb.2023, 23:51

Irving iz Bruklina prelazi u Dalas

Košarkaš Bruklina Kajri Irving preći će u Dalas, preneli su večeras američki mediji.Bruklin će da zameni Irvinga i Markifa Morisa za Dorijana Fini-Smita, Spensera Dinvidija i nekoliko izbora prve i druge runde na draftu 2027. i 2029. godine, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN).Trejd još nije potvrđen, ali su pregovori dva kluba danas ubrzani.Irving je poslednje četiri sezone u Bruklinu imao problema sa povredama, suspenzijom i neigranjem zbog odbijanja da se vakciniše protiv korona virusa. On je početkom nedelje tražio trejd jer nije uspeo da se dogovori sa rukovodstvom kluba o nastavku saradnje.U poslednje četiri sezone odigrao je manje od 150 utakmica, ali je bio efikasan kada je bio na terenu. On je ove sezone u proseku postizao nešto više od 27 poena, pet skokova i pet asistencija po utakmici.Tokom karijere igrao je za Klivlend, sa kojim je osvojio titulu 2016. godine, kao i za Boston.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Džejms zove Durenta u Monako: Ponudiće mu jahtu

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 10:16

Majk Džejms, košarkaš Monaka, pozvao je svog prijatelja Kevina Durenta da mu postane saigrač...Poznato je da su Majk Džejms i Kevin Durent dobri prijatelji, pa je Dukent prošle godine čak dolazio u Evropu da ga gleda sa tribina...Durent je trenutno igrač čiju situaciju prati čitava NBA liga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.