Inter i Napoli koče nastavak Serije A?

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter i Napoli "koče" nastavak Serije A?

Nastavljaju se problemi oko odloženih mečeva Serije A.

Iako je u ponedeljak stigla informacija da bi Derbi Italije mogao da bude na programu već u ponedeljak 9. marta, ispostavilo se da su Inter i Napoli protiv te ideje.

Kao što je poznato, epidemija Korona virusa širi se Italijom, sve je veći broj zaraženih, stoga svakodnevno stižu nove informacije i oko daljeg odigravanja Serije A.

Plan je bio da Juventus i Inter igraju već u ponedeljak, osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana nakon predviđenog termina, ali iz nekog razloga Inter i Napoli ne žele da se odloženi mečevi igraju predstojećeg vikenda.

Vanredni sastanak svih predstavnika klubova Serije A zakazan je za sredu, a nakon toga će biti poznato više informacija.

Kako za sada stoje stvari, u Italiji se ne zna ni kada će se ponovo zakotrljati lopta ni da li će se igrati pred praznim tribinama...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.