Indija prešla brojku od osam miliona zaraženih

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 08:37

Indija prešla brojku od osam miliona zaraženih

Nju Delhi -- Indija je danas sa 49.881 novozaraženih korona virusom prešla brojku od osam miliona slučajeva te zaraze, pokazuju podaci indijskog ministarstva zdravstva.

Indija kao druga najmnogoljudnija država i dalje se nalazi na drugom mestu u svetu po broju zaražzenih ovom infekcijom, iza Sjedinjenih Država, gde je 8,8 miliona zaraženih, prenosi Rojters.

Umrlih od koronavirusa je u Indiji relativno manje u odnosu na broj zaraženih, odnosno u poslednja 24 sata zabeleženo je 517 smrtnih slučajeva, čime se ukupni broj umrlih povećao na 120.527, objavilo je ministarstvo zdravlja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Indija prešla granicu od osam miliona zaraženih koronavirusom

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2020

Indija je danas sa 49.881 novozaraženih prešla granicu od osam miliona potvrđenih slučajeva koronavirusa i na drugom je mestu u svetu, iza Sjedinjenih Američkih Država koje imaju 8,8 miliona zaraženih...Ministarstvo zdravlja prijavilo je još 517 smrtnih slučajeva u protekla 24 sata, povećavajući...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.