In memoriam: Dušan Popović

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 17:20

In memoriam: Dušan Popović

Predsednik i trener niškog stonoteniskog kluba "Josip Kolumbo" Dušan Popović preminuo je u 71. godini života od posledica virusa korona. Nišlije će ga pamtiti kao iskrenog prijatelja, čoveka koji je odlično poznavao muziku, boema, ali i nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije.

Poznati Nišlija je i nekadašnja legenda Hipi Doline, a njegov prijatelj Dragan Aranđelović navodi da je bio jedan od viđenijih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gradskih momaka, kao i prijateljih mnogih poznatih i nepoznatih Nišlija.

Ja ću ga pamtiti kao iskrenog prijatelja sa kojim sam proveo dosta dugo godina zajedničkog druženja i kad je u pitanju muzika, ali i kad su bila u pitanju i obična gradska druženja i ,naravno, kad je bio jedan od učesnika snimanja filma o Hipi Dolini – poručuje Aranđelović

Za svog života Popović je bio privatni preduzetnik, ali najveći trag ostavio je u sportskom životu Niša. Najpre je bio igrač niškog stonoteniserskog kluba "Josip Kolumbo", a kasnije i trener i predsednik kluba.

Takođe, bio je reprezentativac Jugoslavije i jedan od prvih 10 igrača dugo godina. Pod njegovim vođstvom, niški klub je osvajao najbolje rezultate.

Prošle godine kao trener osvojio je višešampionsko zvanje u Superligi sa ženskom ekipom kluba "Josip Kolumbo".

Za sobom je ostavio ćerku, sina i suprugu. Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.